Mijn huidige provider:  Niet ingevoerd    Wijzigen

Gefeliciteerd met je keuze!

Je wordt nu doorgestuurd naar Laden

Loading

Laat ons je zo goed mogelijk adviseren

Om jou de juiste abonnementen te kunnen laten zien en je zo goed mogelijk te informeren, willen we graag weten bij welke provider je op dit moment een abonnement hebt.

Mijn huidige provider:

Ben
Budget Mobiel
Hollands Nieuwe
Kpn
Lebara
Odido
Simpel
Simyo
Tele2 Mobiel
Telfort
Vodafone
Youfone
Ziggo
Geen
Anders

Reviews

Meest recente toestelreviews

Meest recente winkelreviews

Winkelreview van: Simone over Belsimpel.nl26-07-2013
Website:
Bereikbaarheid:
Bestelproces:
After Sales:
Sim only besteld en super afgehandeld. Gelijk na het printen het contract opgestuurd en 2 dagen later al de bevestiging in huis dat het was geregeld. Ook voor vragen waren de medewerkers snel en makkelijk aan de telefoon te krijgen.

Meest recente providerreviews

Winkelreview van: Richard over Ben12-08-2015
Website:
Bereikbaarheid:
Klantenservice:
Ik was blij om Ben weer terug te zien. Het heeft op een of andere manier toch meer aantrekkingskracht op me dan t-mobile. Ben doet me altijd terugdenken aan de 'beginjaren' van de mobieltjeshype in Nederland. Ik vind de helpdesk bij Ben ook heel erg goed, altijd vriendelijk en beleefd. Voor maar 6,99 beschik ik nu over 250 smsjes of 250 belminuten per maand. Voor mij, een vader van twee kinderen die weinig mobiel belt, is dit ruim voldoende. Die zeven euro is ook gewoon te missen, iets wat ik niet kan zeggen van abonnementen die oplopen tot een euro of 50!
Winkelreview van: Laura over Vodafone07-07-2016
Website:
Bereikbaarheid:
Klantenservice:
Ik ben erg tevreden over Vodafone, waar ik al jaren lang klant ben. Als je problemen hebt zijn ze eenvoudig te bereiken en je kan zelfs met ze chatten via hun eigen website. Nooit van het kastje naar de muur gestuurd wat toch niet van alle providers te zeggen is. Al met al een topprovider.